Γεώργιος Κ. Βεριγάκης

Γεώργιος Κ. Βεριγάκης Ιατρός Αναπαραγωγής-Fertility Specialist

Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Ο Βεριγάκης Γεώργιος είναι Μαιευτήρας Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην υπογονιμότητα & εξωσωματική γονιμοποίηση. Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης το 1971. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών  από όπου αποφοίτησε το 1997.

Μετά την αποφοίτησή του και αφού ολοκλήρωσε την Υπηρεσία Υπαίθρου (Αγροτικό) στο Κέντρο Υγείας  του Νοσοκομείου Σητείας, ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Μαιευτική Γυναικολογία με το πρώτο τμήμα της εκπαίδευσης που αφορούσε την Γενική Χειρουργική στο 401 ΓΣΝ Αθηνών και στο Βενιζέλειο Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική-Γυναικολογία στην Ε’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο-Μαιευτήριο ” Έλενα Βενιζέλου” σε ένα περιβάλλον με μεγάλο αριθμό κυήσεων υψηλού κινδύνου, αποκτώντας σημαντική  εμπειρία, διενεργώντας μεγάλο αριθμό  φυσιολογικών τοκετώνκαισαρικών τομών, καθώς και γυναικολογικών επεμβάσεων. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον τομέα της υπογονιμότητας και εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Έχει δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και συνεχή παρουσία σε επιστημονικά συνέδρια.

ΤΙΤΛΟΙ

  • Μαιευτήρας Χειρουργός  Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην Υπογονιμότητα & Εξωσωματική γονιμοπoίηση
  • Άδεια εκτέλεσης υπερηχογραφημάτων στην Μαιευτική και Γυναικολογία από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
  • Άδεια εκτέλεσης κολποσκόπησης από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας και Τραχήλου και Κολποσκόπησης
ΜΕΛΟΣ
  • Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
  • Μέλος Ένωσης Μαιευτήρων και Γυναικολόγων Έλλαδος
  • Μέλος Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου

Από το 2008 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μαιευτηρίου Ιασώ. Συνεργάζεται επίσης με τη Μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Institute of Life στο Ιασώ, αναλαμβάνοντας τη διερεύνηση υπογόνιμων ζευγαριών και τη διενέργεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.